Sørlandet Blogg

Bloggere

Kari Anne Røysland

Elsker å reise, og ble etter et utvekslingsår i USA helt bitt av basillen. Har nå vært i over 60 land, og planlegger som oftest neste tur på flyet hjem. Men syns opplevelser i nærområdet er kan være like spennende, og elsker å oppdage nye skjulte perler! Har jobbet med digital markedsføring og innholdsproduksjon til sosiale medier i en årrekke, og gleder meg over at jeg nå kan kombinere mine to største interesser i jobben hos Visit Sørlandet!

Email: kari.anne@visitsorlandet.com

Elisabeth Høibo

Mitt navn er Elisabeth Høibo, jeg liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Her blogger jeg om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig sørlandsreise.

Email: elisabeth@usus.no

instagramlinkedin

Les Elisabeths blogginnlegg

Erik Engenes

Erik er en kulturinteressert 78-modell bosatt i Kristiansand. Opprinnelig fra Nodeland, men nå Kristiansands-bygutt av hele mitt hjerte. Bachelor-utdannelse fra Universitetet i Agder i media og kommunikasjon. Har jobbet i reiselivsbransjen siden 2008. Glad i storbyferie og LP-shopping. Du finner meg på konsert eller andre kulturarrangementer.

Email: erik@usus.no

linkedin

Les Eriks blogginnlegg

Bodil Tveitan

Bodil har røttene sine på Sunnmøre, varme tanker for Oslo, men nå banker hjertet i stadig større grad for Telemark og Sørlandet. Jeg er digital rådgiver i USUS, og har jobbet i og med reiseliv lokalt, regionalt og nasjonalt siden 2000, i hovedsak med web og sosiale medier. Gift, to barn. Bor ved vakre Telemarkskanalen i Lunde i Telemark, men er stadig på farten til flotte reiselivsbedrifter på Sørlandet.

Email: bodil@usus.no

instagramlinkedin

Les Bodils blogginnlegg