Sørlandet Blogg

Bloggere

Elisabeth Høibo

Mitt navn er Elisabeth Høibo, jeg liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Her blogger jeg om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig sørlandsreise.

Email: elisabeth@usus.no

instagramlinkedin

Les Elisabeths blogginnlegg

Inger Hutchinson

Inger Lund Hutchinson, fra Hemsedal og bodd i Kristiansand i 6 år. Gift med Fredrik og har to søte gutter.  Jeg elsker alt som har med aktiviteter å gjøre. Jeg er en skijente som har lært seg å elske sommeren og alt den har å tilby. Jeg syns det er utrolig spennede å reise til nye steder i landsdelen og oppdage gøye ting og fine folk.

Email: inger@usus.no

instagramlinkedin

Les Ingers blogginnlegg

Inge Dalen

Jeg bor i skogen i Randesund i Kristiansand med kone, to barn og en katt. Jeg er utdannet journalist med lang fortid i Fædrelandsvennen. Nå er jeg kommunikasjonsrådgiver og innholdsleverandør for USUS, Visit Sørlandet og Tangen videregående skole. Så jeg er ganske glad i å skrive. Tidligere har jeg reist rundt på Sørlandet med teltet mitt, under dekknavnet Camp-Inge.

Email: inge@usus.no

linkedin

Les Inges blogginnlegg

Erik Engenes

Erik er en kulturinteressert 78-modell bosatt i Kristiansand. Opprinnelig fra Nodeland, men nå Kristiansands-bygutt av hele mitt hjerte. Bachelor-utdannelse fra Universitetet i Agder i media og kommunikasjon. Har jobbet i reiselivsbransjen siden 2008. Glad i storbyferie og LP-shopping. Du finner meg på konsert eller andre kulturarrangementer.

Email: erik@usus.no

linkedin

Les Eriks blogginnlegg

Heidi Sørvig

Happy «periode-twitrer», FB-addict og blogger både her og der. Elsker Sørlandet, god mat og drikke. Jobber i USUS AS. Multitaskende småbarnsmor som tror på et liv hvor man kan få i både pose og sekk: fine turer med barn, og fine turer uten barn. Lar meg stadig begeistre over nye steder og nye opplevelser på Sørlandet. Blogger mye om skjærgården, matopplevelser og fine ting å gjøre med familien. Har svart belte i shopping, og er en skikkelig sporhund på å finne de fine nisjebutikkene rundt om i sørlandsbyene. Som aspirerende fjellgeit kan det også slumpe til å bli delinger av fine fjellturer og kanskje til og med en skitur innimellom. Bor på ei øy, og har en klassisk Polar 20 med 4,5 hk Marnar motor.

Email: heidi@usus.no

instagramlinkedin

Les Heidis blogginnlegg

Hildegunn Skage TeinumHildegunn S. Teinum

Hildegunn er ei ekte sørlandsjente, født med tean i tanga på Flekkerøy utenfor Kristiansand. Her bor jeg med mann, tre døtre og en katt. Elsker at jeg kan bruke de tre barna som alibi for å oppleve Barnas Sørland. Jeg koser meg ellers med aktiviteter i naturen, supre konsertopplevelser og deilig lokalmat fra Sørlandet.

Email: hildegunn@usus.no

instagramlinkedin

Les Hildegunns blogginnlegg

Bodil Tveitan

Bodil har røttene sine på Sunnmøre, varme tanker for Oslo, men nå banker hjertet i stadig større grad for Telemark og Sørlandet. Jeg er digital rådgiver i USUS, og har jobbet i og med reiseliv lokalt, regionalt og nasjonalt siden 2000, i hovedsak med web og sosiale medier. Gift, to barn. Bor ved vakre Telemarkskanalen i Lunde i Telemark, men er stadig på farten til flotte reiselivsbedrifter på Sørlandet.

Email: bodil@usus.no

instagramlinkedin

Les Bodils blogginnlegg