Sørlandet Blogg

Bloggere

Elisabeth Høibo

Mitt navn er Elisabeth Høibo, jeg liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Her blogger jeg om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig sørlandsreise.

Email: elisabeth@usus.no

instagramlinkedin

Les Elisabeths blogginnlegg

Inger Hutchinson

Inger Lund Hutchinson, fra Hemsedal. Gift med Fredrik og har to søte gutter.  Jeg elsker alt som har med aktiviteter å gjøre. Jeg er en skijente som har lært seg å elske sommeren og alt den har å tilby. Jeg syns det er utrolig spennede å reise til nye steder i landsdelen og oppdage gøye ting og fine folk.

instagramlinkedin

Les Ingers blogginnlegg

Inge Dalen

Jeg bor i skogen i Randesund i Kristiansand med kone, to barn og en katt. Jeg er utdannet journalist med lang fortid i Fædrelandsvennen. Så jeg er ganske glad i å skrive. Tidligere har jeg reist rundt på Sørlandet med teltet mitt, under dekknavnet Camp-Inge.

linkedin

Les Inges blogginnlegg

Erik Engenes

Erik er en kulturinteressert 78-modell bosatt i Kristiansand. Opprinnelig fra Nodeland, men nå Kristiansands-bygutt av hele mitt hjerte. Bachelor-utdannelse fra Universitetet i Agder i media og kommunikasjon. Har jobbet i reiselivsbransjen siden 2008. Glad i storbyferie og LP-shopping. Du finner meg på konsert eller andre kulturarrangementer.

Email: erik@usus.no

linkedin

Les Eriks blogginnlegg

Heidi Sørvig

Happy «periode-twitrer», FB-addict og blogger både her og der. Elsker Sørlandet, god mat og drikke. Lar meg stadig begeistre over nye steder og nye opplevelser på Sørlandet. Blogger mye om skjærgården, matopplevelser og fine ting å gjøre med familien. Har svart belte i shopping, og er en skikkelig sporhund på å finne de fine nisjebutikkene rundt om i sørlandsbyene. Som aspirerende fjellgeit kan det også slumpe til å bli delinger av fine fjellturer og kanskje til og med en skitur innimellom. Bor på ei øy, og har en klassisk Polar 20 med 4,5 hk Marnar motor.

instagramlinkedin

Les Heidis blogginnlegg

Hildegunn Skage TeinumHildegunn S. Teinum

Hildegunn er ei ekte sørlandsjente, født med tean i tanga på Flekkerøy utenfor Kristiansand. Her bor jeg med mann, tre døtre og en katt. Elsker at jeg kan bruke de tre barna som alibi for å oppleve Barnas Sørland. Jeg koser meg ellers med aktiviteter i naturen, supre konsertopplevelser og deilig lokalmat fra Sørlandet.

instagramlinkedin

Les Hildegunns blogginnlegg

Bodil Tveitan

Bodil har røttene sine på Sunnmøre, varme tanker for Oslo, men nå banker hjertet i stadig større grad for Telemark og Sørlandet. Jeg er digital rådgiver i USUS, og har jobbet i og med reiseliv lokalt, regionalt og nasjonalt siden 2000, i hovedsak med web og sosiale medier. Gift, to barn. Bor ved vakre Telemarkskanalen i Lunde i Telemark, men er stadig på farten til flotte reiselivsbedrifter på Sørlandet.

Email: bodil@usus.no

instagramlinkedin

Les Bodils blogginnlegg