Sørlandet Blogg
Supersommer på Vitensenteret
Share

Vitensenteret i Kristiansand og Arendal har utallige oppgaver og aktiviteter som får hjernecellene i sving i sommer. Her blir det VitenMesternes Mester, DNA-lab og mye annet snacks for hjernen. Her er det fullstendige sommerprogrammet for Vitensenteret Sørlandet i Arendal og Kristiansand.

VitenMesternesMester

VitenMesternesMester

VitenMesternes Mester

Bli med på VitenMesternes Mester og prøv deg på aktiviteter og oppgaver som vist på Mesternes Mester på TV. Konkurrer mot hverandre, utfordre dere selv, eller se hvem som er familiens mester. Her får dere trimmet både hode og kropp.

VitenMester Junior

På Vitensenteret er alle barn Mestere. I VitenMester Junior, har vi oppgaver og aktiviteter for barna får utfordre seg og oppleve mestring og glede. Passer for barn i alderen 1-7 år.

DNA-lab

På DNA-lab kan barna lære hvordan man henter ut DNA fra et jordbær. Spennende og morsomt for små forskere. Passer for barn fra 7 år og oppover.

Hjernetrimmen

Et et helt rom er fylt opp med ulike tankenøtter og oppgaver som passer for alle aldre. Her får du utfordre hjernen og leke kreativt.

Mye viten på Vitensenteret

Mye viten på Vitensenteret

Se hele sommerens program på Vitensenteret

23. juni – 15. august

Åpent hver dag: 10.30 – 13.00 og 14.00 – 16.30

Finn ut mer på:

Se på nettside: vitensor.no

Se program: vitensor.no/hvaskjer/

Kjøp billetter: vitensor.no/billetter

Sjekk priser: vitensor.no/apningstider/

Fikk du med deg denne? Bassengoversikten på Sørlandet

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.