Sørlandet Blogg
Erik Alfreds oppfinnerpark i Lyngdal
Share

Oppfinnerparken er en hyggelig park som er bygget på lekende skaperglede, klassisk handverk, gøyale oppfinnelser og drømmer. Har du lyst til å bygge selv og prøve ut en rekke merkelige oppfinnelser, da bør du ta turen til Erik Alfreds Oppfinnerpark i Lyngdal.

Egen krambod i Oppfinnerparken

Egen krambod i Oppfinnerparken

Erik Alfred sin visjon er å «gjenfortrylle verden» … i sommer skal du gå på sirkus med Taraxacum, leke med vannaktiviteter, tegne i tegnestudioet, snekre, handle på gammelt vis i Kramboden, sykle på sykkelkarusellen, spise sukkerspinn og vafler, plante tomater på Plantefabrikken, skyte med luftkanon og mye annet.

En av Hovedattraksjonene er Erik Alfred’s Oppfinnerverksted, med en komplett vann og reimdrevet maskinpark fra 1890.

Hva er vel morsommere enn å leke med vann i sommervarmen?

Hva er vel morsommere enn å leke med vann i sommervarmen?

Inne i verkstedet får de besøkende oppleve at hele det komplekse reimsystemet i taket våkner til liv, og de ulike maskinene begynner å snurre. I tillegg får du se og demonstrert flere av Erik Alfreds underfundige oppfinnelser og konstruksjoner fra suksesserien «Oppfinneren».

I Erik Alfreds eget verksted kan du elv lage ting

I Erik Alfreds eget verksted kan du elv lage ting

Her bygger dere selv – og prøver ut en rekke merkelige oppfinnelser. Tunet og låven er fylt med sirkus, vannaktiviteter, tegnerom, snekkerbod, krambod, vaffelpresse og den gode, magiske stemningen. Du finner Parken ved Rosfjorden i Lyngdal.

Sommerens åpningstider

Åpent fra 26.juni til 8.august.

Tirsdag-søndag fra klokken 11.00-16.00.

Kjøp billetter på forhånd her

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.