Sørlandet Blogg
Barna kan lage sin egen ugle
Share

Lurer du på hva du skal finne på i vinterferien? På Kuben museum og arkiv i Arendal blir det kreativt verksted for barn, skattejakt med premier en skikkelig reise med tidsmaskinen.  Hvordan var det i gamledager? Ta deg en tur til Kuben i Arendal og vis barna glimt fra DIN barndom i utstillingen.

Moro på Kuben i vinterferien

Moro på Kuben i vinterferien

Dette kan ungene kose seg med i vinterferien

Bli med og lag din egen ugle – uro av kartong og papir. Den kan bli til en fin vindusdekorasjon. Ser du at den viser en næringskjede? En ugle som spiser en mus som spiser en nøtt.

Kartong, mal og saks ligger og venter på deg. Fargevalget tillater vi oss å bruke fantasien på, så kom og kos deg på ugleverksted. Denne kan de fleste barn klare med litt hjelp fra foreldre.

Verkstedet er for barn i skolealder i følge med voksen og koster 30 kr per barn. Kuben tilbyr verkstedet  i perioden 20.02 – 28.02 (mandag 22.02 er museet stengt) på 3 tidspunkter i løpet av dagen.

Helg (lørdag og søndag) klokken 12.30, 13.30 og 14.30. Ukedager: 11.00, 12.00, 13.00

Det er begrenset plass på verkstedet derfor anbefaler vi å kjøpe billetter på forhånd.

Kjøp billetter på forhånd her
Hvordan var det å vokse opp på 1900-tallet?

Hvordan var det å vokse opp på 1900-tallet?

Hva mer kan dere finne på det spennende museet?

Egen utstilling for barn

På Kuben kan du besøke barnas egen utstilling, Barndom. Opplev hvordan det var å være barn på 1900-tallet. Reis med tidsmaskin, heis seil, kle deg ut eller bli med på skattejakt. Museet har også en utrolig spennende og flott utstilling om slaveskipet Fredensborg som sank ved Tromøy utenfor Arendal 1.desember 1768.

Alltid noe godt å vente på, vaffel med syltetøy

Alltid noe godt å vente på, vaffel med syltetøy smaker alltid godt. 

Noe å glede seg til

Kafeen er åpen og serverer nystekte vafler.

Gratis for barn under 16 år

På Kuben er inngangen og skattejakten gratis for barn under 16 år. Det koster 30 kr å delta på verkstedet og inngangsbilletten for voksne koster 90 kr.

Andre innendørsopplevelser på Sørlandet 

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.