Sørlandet Blogg
Eikerapen Gjestegard pyntet til jul
Share

Hva med å få servert julematen, en deilig frokost og la andre rydde og vaske etter deg, midt i desember? Eller hva med å dra på kanefart på fjellet? Sjekk inn på magiske Eikerapen gjestegard og finn roen i den hektiske førjulstida. 

Eikerapen Gjestegard gamlestua

Gamlestua pyntet til jul på Eikerapen gjestegard.

Eventyrhotellet i fjellheimen

Tenk deg at du befinner deg langt inne i de sørlandske skoger og midt oppe på heia finner du et julepyntet eventyrhotell som lyser opp i vintermørket. Hotellet som åpnet dørene i 2017 er pyntet fra topp til tå med julelys, juletrær, juleblomster, pakker og nisser av ulike slag, både inne og ute. Her kan du virkelig få den gode julestemningen kombinert med total avslapning.

Eventyrhotellet Eikerapen gjestegard ligger midt i fjellandskap, den koselige utebelysningen lyser opp hele hotellet og skaper en fantastisk ramme rundt oppholdet ditt.

Resepsjonsområdet på Eikerapen gjestegard

Resepsjonsområdet på Eikerapen gjestegard.

Det moderne interiøret møter det gamle

Interiørstilen består av det moderne og det gamle. Hotellet har tatt vare på norske tradisjoner og er dekorert med typiske norske ting som kjelker, rokk, gamle kister og andre flotte gjenstander. Med lyslenker og julesnisser overalt har hotellet en flott ramme for en din drømmehelg i desember.

Kanefart på fjellet

For å sette en ekstra god stemning på oppholdet arrangeres det kanefart fra hotellet. Om ikke snøen er på plass, kjører du hest og kjerre. Den perfekte rammen for en Instagramvennlig julefeiring.

Vinter på Eikerapen gjestegard

Vinter på Eikerapen gjestegard.

Skibakker og langrennsløyper

Hotellet ligger rett ved Eikerapen alpinsenter med alle fasiliteter du trenger til en rolig jul eller nyttår. Enten du liker å stå på slalåmski, gå på langrennski eller leke i akebakken. Det er selvfølgelig også mulig å kose deg på hotellet med vafler og en varm kakao.

God julestemning

Ta deg en tur ut og nyt synet av det julepyntede hotellet før du kryper til køys og våkner til en julefrokost før avreise.

Kom i julestemning og bestill en helt spesiell overnatting med julebord og kanefart på Eikerapen gjestegard.

Bestill jul på Eikerapen 2020

For å komme deg til Eikerapen tar det omtrent:

  • 1 time og 30 minutter med bil fra Kristiansand.
  • 1 time og 20 minutter med bil fra Mandal.
  • 2 timer med bil fra Arendal.

Andre spesielle overnattingssteder på Sørlandet

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.