Sørlandet Blogg
Share

Endelig noen gode nyheter til småfolket og familier som ønsker seg litt god underholdning, søte dyr,  overnatting og filmproduksjon. Her er nyheter i Dyreparkens 2021.

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet har premiere 8. juli 2021.

Kaptein Sabeltann og havets hemmelighet

Den spektakulære kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er fortsettelsen av forestillingen om Grusomme Gabriels skatt,  har premiere 8. juli 2021.

Sang og moro i det nye sjørøverteateret.

Sang og moro i det nye sjørøverteateret.

Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater

I Kaptein Sabeltanns verden åpner et splitter nytt sjørøverteater. Her blir det i  350 sitteplasser i et stort innendørs amfi. Her blir det skikkelig liv når sjørøverne byr på dans og allsang med de populære sjørøversangene, flere ganger om dagen. Og, vet du noe, Terje Formoe måtte søke Det kongelige Norske slott om tillatelse til å bruke navnet på teateret.

Gulkinngibbon og javalangur er årest nye dyrearter i Dyreparken

Gulkinngibbon og javalangur er årest nye dyrearter i Dyreparken.

To nye dyrearter

To nye arter apekatter, gulkinngibbon og javalangur har allerede flyttet inn i det store orangutanganlegget som ble åpnet i 2020. Apene kommer opprinnelig fra Asia og er begge truede dyrearter og blir en del av bevaringsprogrammet i verdens dyreparker.

Slik blir det nye klatreområdet ved orangutanghuset.

Slik blir det nye klatreområdet ved orangutanghuset.

Klatre med orangutangene

En spennende nyhet lanseres i tilknytning til det nye orangutanganlegget: Her kan du klatre som en orangutang og tett inntil dyrene. Klatreanlegget blir tilpasset både store og små, og for de med og uten høydeskrekk. Anlegget vil være hele 6 meter over bakken på sitt høyeste.

Kardemomme by med 30 års jubileum

Kardemomme by med 30 års jubileum

30-års jubileum for Kardemomme By

I 2021 er det 30 år siden Kardemomme By ble åpnet,  og et slikt jubileum skal selvsagt feires. Det blir daglig underholdning og storslått byfest i hele høysesongen.

Sirkus Jesper får ny forestilling

Sirkus Jesper får ny forestilling i 2021.

Sirkus Jesper får ny forestilling

Den tidligere lovløse røveren, Jesper, vil få en ny oppsetning av sin familiekjære forestilling Sirkus Jesper. Du vil som vanlig møte mennesker og dyr (utkledde mennesker) fra Kardemomme By.

Qvisten animasjon skal skape nyt liv til karakterene i Kardemomme By.

Qvisten animasjon skal skape nyt liv til karakterene i Kardemomme By.

Filmproduksjon av Folk og Røvere i Kardemomme By i parken

Qvisten animasjon skal nok en gang produsere film for Dyreparken og Egner-familien. Og for første gang i Dyreparkens historie blir det produsert animasjonsfilm inne i parken. Internasjonale og nasjonale animatører og filmprodusenter fra Qvisten Animation AS vil produsere kinofilmen «Folk og røvere i Kardemomme by» i nyheten Kardemomme by Filmstudio. Filmen vil ha premiere i 2022, men allerede til sommeren skal studio fylles av en interaktiv opplevelse for Dyreparkens gjester.

Dyreparken Safari Camp med enda flere telt.

Dyreparken Safari Camp med enda flere telt.

Ny safaritelt ved Grashavet

Afrika er nærmere enn du tror, Dyreparkens safaricamp blir enda større og utvider med 10 nye afrikanske telt, som får en spektakulær utsikt ute i Grashavet. Roligheden camping som også drives av Dyreparken, får også flere spesielle overnattingsmuligheter satt opp, så foretrekker du skjærgården og strandlivet er dette plassen for deg.

Fire ferier med enda mer moro

Dyreparken er åpen hele året, men når det er skoleferiene blir det ekstra moro i parken.

Vinterferien – moro med Team Safari

Påskeferie – Påske på Kutoppen hvor en ny karakter blir introdusert.

Høstferien og høsten – Terje Formoe er i gang med å sette sammen et skummel program for hva som skal skje under «Skumle dager» i Kaptein Sabeltanns verden og i Abra Havn høsten 2021.

Jul på Kutoppen – hele seks helger før jul blir det ekstra stas og god julestemning på Kutoppen.

 

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.