Sørlandet Blogg
Mopr og barn i Klatreparken Høyt & Lavt Kristiansand
Share

Instruktørene i klatreparken Høyt&Lavt i Kristiansand står klare til å ta deg i mot, smittevertiltak er på plass så det er bare å komme. I år har parken hele tre nye aktiviteter å by på.

I år har parken hele tre nye opplevelser:

1) Ny klatreløye: Måke-svev
2) Ny stor nettbinge/trampoline
3) Quick flight et hopp i fra 13 meters høyde – her kaster du deg utfor en plattform i fritt fall og du fåret skikkelig magesug.

Nå kan du endelig klatre i klatreparken Høyt&Lavt i Kristiansand igjen

Smitteverntiltakene er på plass og det blir salg av et begrenset antall billetter i tiden fremover. Det blir 3 timerskort som kjøpes til et gitt ankomsttidspunkt.

Høyt & Lavt Kristiansand har bygget en av Norges råeste zip-line. En 500 meter lang høyhastighetszip-line vil med sine 65 meter i høydeforskjell gi deg muligheten til å stupe med en fart opp mot 80 km/t.

Høyt&Lavt Klatrepark i Kristiansand holder åpent hver lørdag og søndag fra 10.00-17.30. Og er en kjempe moro park for hele familien, vennegjengen eller kollegaer. Det er løyper for alle aldre og spenningsmomenter for den forsiktige og den mer actionklare.

Forbered deg, bestill plass i parken på forhånd.

Bestill din klatring på Høyt&Lavt

 

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.