Sørlandet Blogg
Share

Glowing minigolf har endelig kommet til Kristiansand, og er en av landets første innendørs glødende minigolf-baner. Slå deg gjennom utfordrende baner og lekende figurer. En opplevelse for alle aldre.

Kristiansand har fått et innendørs minigolf-anlegg. Og ikke nok med det, denne gløder. En søndag ettermiddag tok jeg med meg familien til Glowing minigolf for litt god gammeldags familieaktivitet. To voksne og 5 barn i alderen 11-17 år. Vi ble kjempegodt mottatt i resepsjonen, og gjennomgang av reglene. Vi fikk utdelt hver sin golfball i ulike farger og golfkøller i ulike farger til å ha med på ferden. Uttrykket Glowing Golf er et artig konsept, med masse fantastisk 3D kunst gjennom hele spillopplevelsen. Veggene er fylt med flotte maleri fra naturen, og banene har veldig forseggjorte figurer. Om man vil, kan man i tillegg bruke 3D-briller som gjør at alt blir levende rundt deg.

Mange spennende utfordringer på Glowing minigolf. Foto: Maria Barstad©Visit Sørlandet

Alle kan spille sammen

Dette er en super familieaktivitet som virkelig alle aldre kan gjøre sammen. Banene er laget med vanskelighetsgrad slik de aller minste kan mestre. Deretter kan vanskelighetsgraden økes ved å lage litt andre regler for de eldre spillerne ved å bruke hindrene som er på hvert hull. Hvert hull har er det nytt tema, med flotte figurer og farger. Ungdommene mine syns det var en bonus at de hadde bra musikk over anlegget.

Alle både barn (11-17 år) og voksne kjente på konkurranseinstinktet. Foto: Maria Barstad © Visit Sørlandet

Høyt konkurranseinstinkt

Konkurranseinstinktet slo fort inn på gjengen, og det ble spennende runder med høyt engasjement hos alle. Det ble mye latter og en god kveld sammen med ungene, som vi garantert kommer til å gjøre igjen. Vi synes at når vi skal finne på noe sammen som familie, med barn og ungdommer i ulik alder, så må noen kriterier fylles. Alle må kunne kjenne på en mestringsfølelse, og at de har en sjanse til å bidra. I tillegg til at det må være noe som alle synes er gøy. På Glowing golf fikk vi virkelig begge deler, og alle satt igjen med en mestringsfølelse. Etter kampen satt vi en stund i loungen, der ungene fikk kasta seg over noen bordspill. Vil du ta en morsom selfie, er det også en mulighet…. hehe… mor fikk vinger.

Mor Maria fikk tatt en fin selfie. Foto: Maria Barstad © Visit Sørlandet

Neste gang vi skal tilbake til Glowing golf skal vi tilspisse konkurransen enda mer. Kanskje også spise middag der, de serverer nemlig både pizza og sushi, som kan spises i veldig fine lokaler både før og etter kampen.

Silas på 11 år synes at «dette var mye gøyere en bowling», og at her må det være gøy å ha en barnebursdag!

Etter runden, så fikk alle en premie, mens 1. plass fikk åpne gullsafen… Og det var tydeligvis far i hus som hadde best Golf-skills i familien denne gang.

Glowing Golf ligger Kirsten Flagstad vei 7, midt i Vågsbygd, og er lett å finne og gratis parkering like ved. Bygget ser ikke stort ut fra utsiden, men ikke la deg lure. Her har de fått plass til en 18 hulls komplett minigolfbane innendørs.

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.