Sørlandet Blogg
Share

Vi har sett årets julemusikal på Kilden Teater- og Konserthus, nemlig familiemusikalen «Trolle og den magiske fela». Med Trolle spilt av Alexander Rybak og Alva spilt av Ingeborg Walther i hovedrollen, skaper de en trolsk stemning for både store og små.

Tror du på troll? Tror du på det det underjordiske? Ikke? Da blir du overbevist i historien om Trolle! Her blir det magisk musikk og en forestilling du og familien sent vil glemme.

Til og med føttene til Rybak er gjennomført.

Bestill billetter her. 

Stig-Werner Moe i karakteren «Hulderkongen» i forestillingen. Foto: Kilden Teater- og Konserthus.

Troll, huldre og mennesker, kan de finne sammen?

I forestillingen presenteres skogen utenfor landsbyen som noe mørkt og skummelt, og man vet aldri hva man kan finne der ute. Familieforestillingen viser at mennesker og troll kan være venner, på tross av at de er forskjellige. Alva som er menneske reiser ut i skogen og finner Trolle som er et annerledes troll.

Les også om Kilden-forestillingen «Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter. 

Historien er basert på en boken til Alexander Rybak og viser hvordan folket må finne sammen for å overvinne noen av de skumle og mystiske tingene som finner sted i mørkets dype skoger. Her blir du også kjent med den sleipe Hulderkongen og han sine huldre, som også er med på å trollbinde deg. Hulderkongen syns jeg personlig er en skummel type, og huldrene er med på å gjøre han til en sleip og mystisk. Huldrene og sine utrolige danser er med på å gi forestillingen en ny dimensjon.

Ta med både barn og besteforeldre på weekendtur til Kristiansand for å bli trollbundet av Rybak selv.

De byr virkelig på noen unike kulisser, musikk og kostymer. Bare scenen er en historie i seg selv, og er med på å gjøre hele forestillingen levende og virkelig. Til og med føttene til Rybak er gjennomført. Det er alle mulige farger i fra blått til rødt, og gir en mystisk dynamikk. Du kan nesten føle at du er i skogen. Og ja, de har brukt ekte tre til kulissene.

Vi har besøk kulissene til «Trolle»-forestillingen, se video her. 

For å ikke glemme ulven «Småen», han må oppleves.

Det var gøy å se Alexander Rybak fra Melodi Grand Prix i en ny karakter, og denne gang også med fantastisk felemusikk. Ta med både barn og besteforeldre på weekendtur til Kristiansand for å bli trollbundet av Rybak selv.

Musikalen er av Alexander Rybak og Jostein Kirkeby-Garstad, og har solgt billetter til 14 ulike land!

Barneskuespillere og ungdomskilden er medvirkende i forestillingen. Foto: Kilden Teater- og Konserthus

Familiemusikalen har premiere 28.november og varer frem til 28.desember. Dette er virkelig en forestilling du ikke kan gå glipp av, billetter finner du her.

Bestill billetter til Trolle her
Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.