I de hyggelige brosteinsbelagte gatene i Mandal holder Edgars bakeri til. Bakeriet har en historie helt tilbake til 1906 og er et skikkelig håndverksbakeri med lange tradisjoner. Nå er Edgars bakeri kåret til årets bakeri.
Saftig kaneldrøm
Bakeriet ble i 2018 kåret til Årets bakeri for sine delikatesser. Har du først fått smaken på den lokale varianten saftig kaneldrøm, skjønner du helt sikkert hvorfor nettopp dette bakeriet gikk til topps i den prestisjefylte konkurransen.

Edgars bakeri har håndverkstradisjoner helt tilbake til 1906
All hvetebakst er stekt i steinovn
I tillegg til å være tradisjonelt bakeri og konditori, har bedriften også et ekte fransk og italiensk bakeri. Her er det bare håndarbeid, surdeig og lange hevetider som gjelder. Bakeriet bruker kokt vaniljekrem i alle produkter og all hvetebakst er stekt i steinovn.
Åtte utsalgssteder på Sørlandet
Det populære bakeriet har startet utsalg i flere av Sørlandsbyene og har nå hele åtte utsalg. Fikk du lyst på litt kos til kaffen er det bare å stikke innom et av bakeriene i Amfi Mandal, Gågata i Mandal, Saltverket Mandal, Malmø i Mandal, Vigeland, Markens gågata i Kristiansand, Amfi Farsund eller i Lyngdal sentrum.
Vi anbefaler helt klart et stopp innom et av utsalgene.

Delikatesser i disken hos Edgars Bakeri. Foto: E.Høibo©Visit Sørlandet
Kundeopplevelse i fokus hos Edgars bakeri
For å skape de gode opplevelsene, er det viktig at de ansatte har kunnskapen og interessen for mat, service og historien. På Edgars bakeri står kundeopplevelsene i fokus, og bakeriet tilbyr det kundene etterspør. Bakeriet leverer nå sunnere produkter, et godt lunsjtilbud og selvfølgelig en hyggelig handleopplevelse.
Edgars Bakeri leverer også varer til mange dagligvarebutikker fra Søgne til Vanse hvor kundene kan hente kaker.
Fikk du med deg denne: Sørlandets beste fiskesuppe