Sørlandet Blogg
Edgars bakeri årets bakeri. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet
Share

I de hyggelige brosteinsbelagte gatene i Mandal holder Edgars bakeri til. Bakeriet har en historie helt tilbake til 1906 og er et skikkelig håndverksbakeri med lange tradisjoner. Nå er Edgars bakeri kåret til årets bakeri. 

Saftig kaneldrøm

Bakeriet ble i 2018 kåret til Årets bakeri for sine delikatesser. Har du først fått smaken på den lokale varianten saftig kaneldrøm, skjønner du helt sikkert hvorfor nettopp dette bakeriet gikk til topps i den prestisjefylte konkurransen.  

Edgars bakeri har håndverkstradisjoner helt tilbake til 1906

Edgars bakeri har håndverkstradisjoner helt tilbake til 1906

All hvetebakst er stekt i steinovn

I tillegg til å være tradisjonelt bakeri og konditori, har bedriften også et ekte fransk og italiensk bakeri. Her er det bare håndarbeid, surdeig og lange hevetider som gjelder. Bakeriet bruker kokt vaniljekrem i alle produkter og all hvetebakst er stekt i steinovn.

Åtte utsalgssteder på Sørlandet

Det populære bakeriet har startet utsalg i flere av Sørlandsbyene og har nå hele åtte utsalg. Fikk du lyst på litt kos til kaffen er det bare å stikke innom et av bakeriene i Amfi Mandal, Gågata i Mandal,  Saltverket Mandal, Malmø i Mandal, Vigeland, Markens gågata i Kristiansand, Amfi Farsund eller i Lyngdal sentrum.

Vi anbefaler helt klart et stopp innom et av utsalgene. 

Delikatesser i disken hos Edgars Bakeri. Foto: E.Høibo©Visit Sørlandet

Delikatesser i disken hos Edgars Bakeri. Foto: E.Høibo©Visit Sørlandet

Kundeopplevelse i fokus hos Edgars bakeri

For å skape de gode opplevelsene, er det viktig at de ansatte har kunnskapen og interessen for mat, service og historien. På Edgars bakeri står kundeopplevelsene i fokus, og bakeriet tilbyr det kundene etterspør. Bakeriet leverer nå sunnere produkter, et godt lunsjtilbud og selvfølgelig en hyggelig handleopplevelse. 

Edgars Bakeri leverer også varer til mange dagligvarebutikker fra Søgne til Vanse hvor kundene kan hente kaker.

Fikk du med deg denne: Sørlandets beste fiskesuppe

Oppskrift på Sørlandets beste kakemenn

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.