Sørlandet Blogg
Bli med på Barnas arkitekturdag i Barnas By Kristiansand
Share

La barna lære mer om arkitektur og byhistorie, få kjærlighet til egen by, romforståelse, konstruksjon, se verdien av offentlige rom, og hva det kan brukes til. Har du lyst til å lære hva yrket arkitekt og byplanlegger er, da må du bli med på Barnas arkitekturdag i Barnas By Kristiansand.

Verksteder for barn i hele Kristiansand

Lørdag 27. oktober klokken 11.00-15.00 blir en spennende dag full av aktiviteter og moro. Det vil være ulike verksteder rundt omkring i byen.

Du kan prøve deg i et arkitekturverksted, legobygging, konstruksjonslek, byplanlegging, danseworkshop, minibyvandring, designoppgave, planleggingsquiz, 3D-visualisering og modellbygging. Mye moro i vente her altså.

Barna fremtidens planleggere. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Barna fremtidens planleggere. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Barna er fremtidens planleggere

Barna er våre fremtidige innbyggere, arkitekter, planleggere og beslutningstagere. Det er derfor en viktig investering i fremtiden å lære barna våre om arkitektur.

Her finner du hele programet for Barnas arkitekturdag

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.