Sørlandet Blogg
Share

Når bindet for øynene tas bort står vi i noe som ligner en innredet bunker. Midt i rommet står en ensom pult, ved en lukket dør henger flere klokker. En alarm kan høres i det fjerne. Klarer vi å redde verden fra en asteroide før tiden er ute? Vi fikk prøve et av escape rommene hos TeamQuest Kristiansand.

I et escape room blir grupper fra 2-6 personer «stengt inne» i et rom og må jobbe som et team for å finne ledetråder, knekke koder og løse oppgaver. Gruppen har 60 minutter på å løse oppgavene og «komme seg ut» av rommet. En spennende aktivitet å gjøre med vennegjengen, kjæresten, jobben eller liknende. TeamQuest passer for barn helt ned i 10-års alderen, så lenge de er sammen med en voksen. Escape room er derfor en fin aktivitet å gjøre sammen med familien.

Et svært fornøyd team etter et besøk hos TeamQuest

Vi reddet verden fra en asteroide

TeamQuest Kristiansand har to forskjellige escape room, Armageddon og Boreas Hevn. Når vi var på besøk fikk prøve rommet Armageddon. Her måtte vi jobbe sammen for å redde verden fra en asteroide på vei mot jorda. På kun 60 minutter skulle vi finne ledetråder og knekke koder for å avfyre raketten som kunne ødelegge asteroiden. Gjennom godt samarbeid og noen hint klarte vi å skyte opp raketten i siste sekund. Det var 60 spennende og nervepirrende minutter, men tiden gikk utrolig fort når det var så gøy.

Les mer om rommet og book her.

Et snøskred fanger deg i en hytte på fjellet

I rom nummer to, Boreas Hevn, får en følelsen av å være innestengt på en hytte etter et snøskred. Hytteturen får en brå vending når dere plutselig blir begravd av skredet. Snøen fortsetter å lave ned utenfor, klarer dere å komme dere ut av hytta før den blir knust av neste snøskred?

Les mer om rommet og book her.

Teambuilding med QuestBox

Hos TeamQuest Kristiansand finnes også «escape room på boks». Med QuestBox kan grupper på inntil 30 personer delta i det samme spillet samtidig. Her blir gruppen delt opp i lag hvor det skal løses liknende oppgaver som i et escape room for å åpne boksene på bildet under. Laget med flest poeng etter 60 minutter vinner. QuestBox passer for team building med jobb, utdrikningslag, vennegjenger og liknende. QuestBox kan spilles i TeamQuest Kristiansands lokaler, eller bookes for arrangement og settes opp der dere ønsker.

Klarer ditt lag å åpne alle boksene i QuestBox? Foto: TeamQuest Kristiansand

TeamQuest Kristansand ligger i flotte lokaler i Tollbogata 6. De holder åpent hver dag fra klokken 11 til 22.30. Det lønner seg å booke rom og tidspunkt på forhånd gjennom nettsiden.

Les mer om TeamQuest Kristiansand her.

Escape room på Hovden

Prøv også escape room på Hovden i Bykle. Hos TeamQuest Hovden kan du prøvet rommet Fritt Vilt, hvis du tør?

Les mer om rommet og book her.

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Line Kamilla Nygård

Jeg heter Line Kamilla Nygård og kommer fra Søgne. Jeg har en bachelor i Opplevelsebasert Reiseliv fra UiA og er nå så heldig å få jobbe med Barnas By Kristiansand som trainee hos USUS. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting og synes det er ekstra spennende å få utforske alt Sørlandet og Kristiansand har å tilby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.