Sørlandet Blogg
Rafting på TrollAktiv
Share

Er du ute etter en morsom opplevelse i sommer, bør du besøke TrollAktiv på Evje. Det uvanlige sommerværet vi har hatt i år har gjort elva Otra, varmere enn vanlig. Forsøk deg på rafting i deilig friskt fjellvann.

Sommerens kuleste opplevelse? Rafting på TrollAktiv

Sommerens kuleste opplevelse? Rafting på TrollAktiv.

Rafting i friskt fjellvann

Raftingen på TrollAktiv passer for alle som vil kjenne litt på naturkreftene. Du blir guidet gjennom heftige fossefall av dyktige og trygge guider. På grunn av kraft-reguleringen i elva er du garantert vannføring som er perfekt for rafting, hele sommeren. Barn må være over 140 cm. Du kan bli med på rafting i Otra hver dag på følgende klokkeslett:

Klokken 11.00

Klokken 15.00

Nyhet – kveldssrafting

Klokken 18.00  I hele sommer kan du rafte på kveldstid.

Familie rafting

Denne turen er tilpasset barn helt ned til 6 år, (barn over 120 cm) Her blir det sprut og moro i vann og ungene blir trygge i gummibåten før man rafter ned elva. Denne turen er til og med tilpasset spreke besteforeldre som vil gjøre noe moro med ungene. Alle vil elske det, og sommeren får litt flere minner med en hyggelig familie rafting.

Klokken 11.30

Klokken 15.30

Nyhet sommer 2018 – Evje Klatrepark

7. juli åpner en helt ny klatrepark på TrollAktiv med ett topp moderne sikkerhetssystem. Her kan de minste kose seg i tre løyper med morsomme hindre. Den lille klatreparken er for alle over 120 cm og en større klatrepark med fem løyper for alle over 140 cm. Gled deg til 15 zip lines, Quick jump og tarzan swing.

Pris Kr 150,- (120 cm) Kr 300,- (140 cm) www.evjeklatrepark.no

Evje klatrepark er åpen hverdag fra klokken 10.00 til 17.00.

Bli med på elg- og beversafari i de norske skoger

Bli med på en tur inn i de dype skoger og se bever og elg. TrollAktiv arrangerer turer hver mandag, onsdag og fredag klokken 21.00. Turen varer i tre timer. Maks 8 personer på hver gruppe, så husk å melde dere på.

Prøv SUP på Otra

Prøv SUP på Otra

Guided SUP turer i Otra fra Syrtveit til Evje

SUP er en forkortelse på stand up padle, altså du står oppe på et brett og padler i den rolige delen av elva. Her får du mye moro på vann og god koordinasjon og trening. Hver dag klokken 11.00 og klokken 15.00 Alle må være over 120 cm og turen varer i tre timer.

TrollAktiv på Evje er lekeland for store og små.

TrollAktiv på Evje er lekeland for store og små.

Kjøp Tusse pass og spar penger

Dette er et pass hvor du kjøper kombitur for barn over 110 cm. Inkludert i prisen er en grottetur, klatring og pump track sykkelløype. Hver dag klokken 11.30 og klokken 15.30.

TrollAktiv tilbyr også har også daglig turer og utleie av sykler til bike park, lazer tag, paintball, escape room, kano utleie, sykkel utleie hverdag fra klokken 10.00.

Det er også mulig å overnatte i parken. TrollAktiv tilbyr leiligheter, hytter, lavvo og vandrehjem.

Sjekk ut tilbudene TrollAktiv, her er det mye å spare på overnattingspakkene.

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.