Sørlandet Blogg
Smak, nyt og kose deg på Kristiansand Beer walk.
Share

Nå kan du bli med på Beer Walk i sommerlige Kristiansand. Beer Walk en en øl-vandring gjennom seks av byens puber og den perfekte start på en smakfull ettermiddag og kveld. Her får du tid til å smake, nyte og kose deg sammen med andre. 

Beer Walk innom Victoria Pub i Markens gate. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

På med pubskoene og opplev flere av byens serveringsteder på en og samme ettermiddag. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Jeg var med på min første Beer Walk i 21. april og jeg kan fortelle at man behøver absolutt ikke være en øl-elsker for å like dette.

Litt informasjon om vandringen

Alle møter opp på Bakgården Bar klokken 16.00, 30.juni. Dere blir delt inn i grupper og skal så vandre mellom seks steder. På hver plass blir du servert en ny type øl og en liten matbit, det blir en kort presentasjon av mat og øl på hvert serveringssted. Du blir ledet av en guide som tar deg med til hver restaurant og sørger for at gruppen kommer seg videre til neste sted. 

Bli kjent med nye mennesker på Kristiansand Beer Walk. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet.

Bli kjent med nye mennesker på Kristiansand Beer Walk. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet.

Smakfull ettermiddag

Kristiansand Beer Walk er for deg som elsker øl av alle slag og er den perfekte start på en smakfull ettermiddag og kveld. Tempoet er akkurat passe og du blir raskt kjent med de andre deltakerne. Her får du tid til å nyte og kose deg. 

Stedene turen går innom er Charlies Bar KristiansandVictoria Pub AsKombinatChristianssand BrygghusPatricks Pub Og Restaurant og Bakgården Både Og. Turen avslutter på Christianssand Brygghus og varer i ca fire timer.

Kristiansand Beer Walk

På Kristiansand Beer Walk får du smake på spesial-øl og mat som passer sammen. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet.

Hvem passer Beer Walk Kristiansand for

Jeg var med på min første Beer Walk 21. april og jeg kan fortelle at man behøver absolutt ikke være en øl-elsker for å like dette. Så om du har lyst til å unne deg en skikkelig hyggelig tur rundt i byen, ta med deg kjæresten, vennen din, familie eller kollegaer og opplev Kristiansand på en ny måte. Denne fine turen passer for de fleste. Skap nye bekjentskaper, få en ny venn. Go fornøyelse, og kos deg masse.

Herlige smaker satt sammen på Beer Walk Kristiansand. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Herlige smaker satt sammen på Beer Walk Kristiansand. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Gi bort en opplevelse

Beer walk er den perfekte start på en gøy og smakfull opplevelse på seks hyggelige puber i hjertet av Kristiansand og egner seg supert for en gave til den som har alt. 

Her kan du kjøpe billetter til Krs Beer Walk Billett kan kjøpes frem til 16.00 samme dagen.

Beer Walk Kristiansand på vei inn til Victoria pub i Markensgate. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Beer Walk Kristiansand på vei inn til Victoria pub i Markensgate. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Populære Le tour de wine

For deg som ikke er så glad i øl, kan jeg varmt anbefale deg å bli med på høstens høydepunkt Le Tour De Wine. Dette er samme opplegget, men her smaker du på vin. Arrangementer er blitt så populært at det er er 500 påmeldte hvert år, så hvis du skal få plass må du bestille nå. Lørdag 16. oktober 2018 braker det løs. Årest Le Tour De Wine arrangeres 13. oktober 2018

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.