Sørlandet Blogg
Share

Høydepunktet under årets Barnefilmfestival er selvfølgelig Den store familiedagen. Lørdag 28. april inviterer Barnefilmfestivalen til filmfest for hele familien. Ta med deg små og store på filmfest med spennende aktiviteter i gaten utenfor kinoen og overraskelser i kinosalene.

Kristiansand Kino og hele gaten foran kinoen pyntes til fest og vi kan blant annet by på gratis piratburger fra Fiskeeksperten, rykende ferske boller fra Edgars Bakeri og bugnende goodiebags til de første 100 som kommer. Vi anbefaler å komme tidlig for å få med seg godsakene.

Barnefilmfestivalen anbefaler – filmer for de minste.

Møt Klara og Mosk fra KuToppen

Har du vært på KuToppen i Dyreparken? 19. oktober 2018 kommer filmen om Klara, Mosk og de andre dyrene på KuToppen på kino over hele landet. Lørdag 28. april kan du møte Klara og pappaen hennes, Mosk, på Barnefilmfestivalen. Det blir rykende ferske låter fra KuToppen og siste nytt om filmen. Hvis alt går bra klarer kanskje Klara å overbevise Mosk om å få liv i rockefoten? Et lattermildt og nært møte med en sjarmerende ungku og hennes far, i skikkelig bondestil. Du møter dem på scenen midt i Vestre Strandgate.

Vinn årskort fra Dyreparken

Raff og Pepps er født samme dag, bor ved siden av hverandre og har alltid vært uatskillelige.

På visningen av den hjertevarme filmen Min Sjiraff, kl. 13:00, trekker vi flere heldige vinnere av årskort til Dyreparken. I tillegg får du møte skuespilleren fra filmen. Les om filmen og finn billetter her.

Andre aktiviteter

Du kan møte Tiril og Oliver fra Oprerasjon Mørkemann under Den store familiedagen.

Under Den store familiedagen får du møte karakterer fra Jungelboken samt skuespillere og filmskapere som har laget de flotte filmene vi viser på festivalen. Blant annet kommer Tiril og Oliver fra Operasjon Mørkemann til å være der. Du kan blåse kjempesåpebobler med Vitensenteret i Kristiansand og prøve deg som filmregissør med Sørnorsk filmsenter. Vi kan også by på mange andre morsomme aktiviteter som ballongklovn og ansiktsmaling. Aktivitetene varer fra kl. 12-15.

Vi viser filmer i alle saler for både små og store barn fra 11:45 til 18:30.

Hele lørdags-programmet finner du her.

Vel møtt til filmfest!

Tekst og bilder: Barnefilmfestivalen

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Line Kamilla Nygård

Jeg heter Line Kamilla Nygård og kommer fra Søgne. Jeg har en bachelor i Opplevelsebasert Reiseliv fra UiA og er nå så heldig å få jobbe med Barnas By Kristiansand som trainee hos USUS. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting og synes det er ekstra spennende å få utforske alt Sørlandet og Kristiansand har å tilby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.