Sørlandet Blogg
Share

Ikke fortvil hvis det regner mens du er på ferie i Barnas By Kristiansand. Det er fortsatt masse gøy dere kan finne på. Her er en oversikt over innendørsaktiviteter som passer for barnefamilier når det regner i Barnas By Kristiansand.

Dra på Sørlandets kunstmuseum

På Barnas kunstmuseum er det mye spennende å se på. Foto: H.Sørvig©Visit Sørlandet

På Sørlandets kunstmuseum har de en egen avdeling som heter Barnas Kunstmuseum. Her er det spennende installasjoner hvor barn og voksne kan oppleve kunst sammen. I utvalgte helger og feriedager er det verksted og aktiviteter for barna, ofte inspirert av aktuelle utstillinger.

Se her for åpningstider og priser.

Ta et bad i Aquarama

Store og små koser seg i Aquarama. Foto: Aquarama

Aquarama er den ultimate lekeplassen uansett om det regner, snør eller sola skinner. Her har de åpent mandag-søndag hele året. Det er moro for både små og store å boltre seg i bassengene og ta fartsrekord i vannsklia. I Aquarama har de idrettsbasseng med stupetårn, badeland med vannsklier og surfebølge og en egen velvære avdeling.

Se her for åpningstider og priser.

Lær noe nytt på Vitensenteret

Det er mye spennende å gjøre på Vitensenteret. Foto: Elisabeth Høibo©Visit Sørlandet

Kristiansand har fått et helt eget Vitensenter. Her er det spennende installasjoner og aktiviteter som byr på læring og moro. Vitensenteret i Kristiansand er plassert midt i Markens gate og holder til vanlig åpnet hver lørdag og søndag, men alle dager i skoleferier.

Se her for åpningstider og priser.

Se en morsom film på kino

Det er veldig spennende å gå på kino. Foto: Barnefilmfestivalen

Det er alltid noe spennende på kinoprogrammet i Kristiansand. I tillegg til morsomme filmer, arrangeres det ofte aktiviteter for barn og unge i skoleferier. Er du ekstra heldig, får du kanskje også med deg Barnefilmfestivalen som arrangeres i april.

Se kinoprogrammet her.

Les en spennende bok på biblioteket

Foto: Line K. Nygård©Visit Sørlandet

Det er alltid moro å dra på biblioteket i Kristiansand. Her har de mye mer enn bare bøker. I barneavdelingen finner du lesekroker, leker, spill og spennende bøker for små og store. I tillegg har de et eget spillerom med PlayStation for ungdom.

Se bibliotekets åpningstider her.

Dra på kafé eller restaurant

Foto: Victoria Nevland©Visit Sørlandet

Det er mange barnevennlige restauranter i Barnas By Kristiansand og barna synes det er kjempestas å få bli med på kafé. Ta en tur til Kvadraturen og nyt en kopp kakao eller spis en deilig middag sammen.
Her finner du en oversikt over spisesteder i Kristiansand.

Se en forestilling på Kilden

Noen lørdager viser Kilden teater- og konserthus egne forestillinger for barn og unge som de kaller LørdagsKilden. Billettene koster fra 50 kroner.

Se hele programmet og bestill billetter her.

Andre morsomme aktiviteter når det regner i Barnas By Kristiansand:

Trenger du tips til hva du kan gjøre på Sørlandet når det regner, ikke bare i Barnas By Kristiansand. Sjekk denne bloggen.

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Line Kamilla Nygård

Jeg heter Line Kamilla Nygård og kommer fra Søgne. Jeg har en bachelor i Opplevelsebasert Reiseliv fra UiA og er nå så heldig å få jobbe med Barnas By Kristiansand som trainee hos USUS. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting og synes det er ekstra spennende å få utforske alt Sørlandet og Kristiansand har å tilby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.