Sørlandet Blogg
Ta turen til Kuben i Arendal og kom i skikkelig god julesteming. Foto: Dannevig, Kuben
Share

Koselige julemarkeder og arrangementer, sammen med noen du er glad i, det gir god julestemning. Kom i Julestemning på Kuben i Arendal søndag 3. desember.

Søndag 3. desember klokken 12-16 inviterer Kuben små og store til julearrangement i Arendal. 

For deg som ikke vet hva Kuben er, så kan jeg fortelle at det et utrolig flott museum som ligger i Arendal. Museet har en spennende og lærerik utstilling særlig tilrettelagt for barn.

Juleverksted for barna

På Kuben kan barna lage tradisjonell julepynt, en perfekt anledning til å lage årets julegaver til besteforeldrene, eller kanskje ny pynt til juletreet. Det koster kun 50 kroner å delta på juleverkstedet (for den prisen kan du lage hele tre gaver/ting).

Julestemning på Kuben i Arendal. Foto: Kuben

Julestemning på Kuben i Arendal. Foto: Kuben

Tre teaterforestillinger

Arendal Dramatiske Selskab spiller Alf Prøysens koselige fortelling om «Den vesle bygda som glemte at det var jul». Hver forestilling varer 15-20 minutter, og det beste av alt er at forestillingene er gratis.

Det blir teater på følgende klokkeslett:
klokken 13.00
klokken 13.30
klokken 14.00

Julegrøt og pepperkaker

Blir du kaffetørst og sulten, har Kuben en hyggelig kafé som selger risgrøt, kanelboller og munker. Det serveres også gratis pepperkaker.

Gratis inngang og parkering

Det er gratis inngang på julearrangementet og bilen parkerer du gratis utenfor (hvis det er fullt på parkeringsplassen utenfor Kuben kan du parkere på Fylkeshuset i Arendal).

Barn og voksne i full gang med å lage julegaver og julepynt. Foto: Kuben

Barn og voksne i full gang med å lage julegaver og julepynt. Foto: Kuben

Det er bare å glede deg, her blir det garantert god julestemning for hele familien.

Få full oversikt over det som skjer i Arendal før jul. 

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.