Sørlandet Blogg
Nye Provianten i Mandal.
Share

Lørdag 4. november åpnet Nye Provianten på brygga i Mandal – samme konsept, men med nye eiere. Her er en liten rapport fra førpremièren.

God mat, hyggelige mennesker, bobler i glasset og fantastisk atmosfære er stikkord som beskriver åpningen av Nye Provianten. Nok en gang skal kaffen kvernes, øl skal brygges og nydelig mat skal serveres på Provianten i Mandal!

Nye Provianten i Mandal.

Det var mange gjester som nøt god mat inne på koselige Kastellet i høstmørket.

Jan Fredrik Karlsen er også en av medeierne, og holdt en entusiastisk og energirik tale, med mange lovprisord om Mandal, til mandalittenes store glede.

Nye Provianten i Mandal.

Spekemat, ost og kjeks, kjøttretter, pizza og fingermat ble servert gjestene.

Siden Provianten ikke rakk å åpne før «Ut i 100» – uken i Mandal, vil de servere middag for under hundrelappen fra 4. – 16. november (2017) fra klokken 16:00, med en kjøttrett og en fiskerett hver dag.

Det er tydelig at den koselige og rustikke atmosfæren Provianten alltid har hatt kommer til å bevares – også med de nye eierne!

Artikkelen er levert av Visit Lindesnes – Turistkontoret for Lindesnesregionen.

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Erik

Erik er en kulturinteressert 78 modell bosatt i Kristiansand. Opprinnelig fra Nodeland - men nå Krs bygutt av hele sitt hjerte. Bachelor utdannelse fra Universitetet i Agder i media og kommunikasjon. Har jobbet siden 2008 i reiselivsbransjen. Glad i storbyferie og LP shopping. Du finner han på konsert eller andre kulturarrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.