Sørlandet Blogg
Share

Hvis du vil oppleve en hotellperle på Sørlandet, bør du ta turen til Lindesnes havhotell, ved Båly. Hotellet har alle fasiliteter du kan ønske deg, en helt vidunderlig utsikt, deilig velværeavdeling, super restaurant og et veldig hyggelig uteområde. Beliggenheten rett ved havet gjør hotellet til et godt valg. I tillegg har hotellet en herlig atmosfære som får deg til å føle deg hjemme.

Slående vakker natur og et flott kystlanskap. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Nyt slående vakker natur

Naturen rundt hotellet er vakker, her er havet på den ene siden og fjellene i bakgrunnen. Det er her Sørlandet møter Vestlandet. Det gir landskapet en helt spesiell karakter og du vil kunne nyte en slående vakker natur, i all slags vær.

Bo i havgapet kun ti minutter fra Norges sørligste punkt, Lindesnes fyr. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Røffe Lindesnes

Nærheten til havet gjør området utsatt for vær og vind, på Lindesnes blåser det ofte. Hotellet ligger et par kilometer fra Lindesnes fyr, Norges sørligste fastlandspunkt. Dra til fyret og kjenn på naturkreftene og kjenn at du lever.

Perfekt område for padle- sykkel- og fotturer

Terrenget rundt havhotellet er flatt og perfekt for en deilig sykkel-, padle- eller fottur. Det tilbys utlån av kajakker og sykler helt gratis på Havhotellet.

Hopp i kajakken før andre våkner. Foto: E.Høibo©Visit Sørlandet

Bo med havet som nærmeste nabo

Våkn opp med en utsikt du sent vil glemme. Ta et forfriskende morgenbad fra brygga, en deilig padletur i kajakk før andre står opp eller finn godstolen og nyt sola. Kaster du ut fiskestanga, er faktisk området rundt hotellet et av de meste artsrike områdene i Norge. Fiskeutstyr låner du på hotellet.

Fisken kommer direkte fra fiskemottaket på Båly. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Nyt lokalmat av ypperste kvalitet

Hotellets restaurant serverer deilig frisk sjømat presentert på en delikat måte. De lokale råvarene kommer direkte fra hotellets nabo, fiskemottaket på Båly. Porsjonenen er rause og servicen er upåklagelig. Ønsker du kjøttretter kan du velge fra restaurantens a la carte meny.

Senk deg ned i bassenget på Lindesnes Havhotell. Foto: Lindesnes Havhotell

Trening og velvære

Hvis du ikke liker å trene ute så er det gode treningsmuligheter inne. På hotellet er det fri tilgang til treningsrom. Etter trening kan du slappe av i velværeavdeling med noe godt i glasset servert fra baren.

Romantisk

På Lindesnes Havhotell kan du helt klart få et romantisk avbrekk fra hverdagen. På det rolige hotellet får dere god tid til hverandre. Kanskje blir det et frieri i havgapet?

Barnevennlig

Hotellet har båter til utlån, brygge og badestrender i nærheten. Barnesykler og tilhengere til sykkel står klare til bruk. En liten kjøretur fra hotellet ligger Sørlandsbadet. Her skapes minner for hele familien.

Jobbtur

Har du en snill arbeidsgiver, foreslå Lindesnes havhotell for din neste konferanse. Det perfekte sted for teambuilding, god mat og opplevelser som skaper gode relasjoner.

Skynd deg å bestill et opphold på Lindesnes havhotell. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Et par dager på Lindesnes Havhotell er en fantastisk måte å slappe av på og å nyte den vakre naturen.

Skynd deg å bestille før alle andre oppdager paradiset i havgapet.

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.