Sørlandet Blogg
Share

Kristiansand er en hyggelig og liten by, perfekt for ditt arrangement. Byen har gangavstand til de fleste konferansehotell, møtelokaler, skjærgården og opplevelser. Planlegg ditt neste kurs eller konferanse i Kristiansand.

Q42 – Kristiansand kongressenter

Kristiansand har nettopp fått et nytt kongressenter, Q42. Kristiansand Kongressenter er det største konsert- og konferansesenter mellom Tønsberg og Stavanger. Her ligger alt til rette for en flott ramme rundt ditt arrangement. På Q42 får du alt innen for fire vegger.

Q42 Kristiansand kongressenter tar opp til 1350 sittende i konsertsalen. Foto: Adam Read©Visit Sørlandet

Q42 Kristiansand kongressenter tar opp til 1350 sittende i konsertsalen. Foto: Adam Read©Visit Sørlandet

Konferanselokaler –  hovedsalen tar 1350 sittende og bi-salen tar 225 sittende. Kongressenteret tilbyr konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet med tilbud om medieproduksjoner og live-streaming.

Q42 Hotell – hotellet har 11 store delikate suiter. Perfekt for en god natt søvn etter en lang dag på konferanse.

Q42 Kaffebar – kaffebaren serverer deilig kaffe og fristende bakverk.

Restaurant – restauranten er lekkert innredet og serverer alt fra enkle forfriskninger og små retter, til store selskapsmenyer. Restauranten serverer ikke alkohol.

Kilden teater- og konserthus er det perfekte stedet for din konferanse. Foto: Adam Read©Visit Sørlandet

Kilden teater og konserthus er det perfekte stedet for din konferanse. Foto: Adam Read©Visit Sørlandet

Kilden teater og konserthus

Kilden er Kristiansands store praktbygg, som åpnet dørene i 2012. Med en vakker publikumsfoajé og fire saler i varierende størrelse, skreddersys ditt arrangementer etter ønsker og behov. Kilden har fire saler og mer enn 2.200 publikumsplasser. Størst er Konsertsalen med nær 1.200 sitteplasser, mens teater- og operasalen har 700 plasser. Ved spesielle anledninger der det er naturlig å ta i bruk ståplasser, kan kapasiteten i de to salene økes vesentlig. Flerbrukssalen får 230 plasser og Biscenen 150 plasser. Kilden teater og konserthus ligger på bryggekanten med utsikt over innseilingen til byen.

Aquarama

Aquarama ligger vegg i vegg med konferansehotellet Scandic Kristiansand Bystranda. Her kan dine deltagere slappe av i spa-avdelingen, trene eller kose seg i bassenget.

Dyreparken

I Norges største og flotteste park, Dyreparken kan dine konferansegjester bo på sjørøverhotellet Abra Havn og ha sjørøverslag ombord på Kaptein Sabeltanns sjørøverskute, Den Sorte Dame. Konferansegjestene kan også oppleve dyrene på nært hold. Ta kontakt med Dyreparken for å avtale et lekent program for dine gjester.

Tips til aktiviteter for dine konferansegjester:

Opplevelser utenfor møtelokalene i Kristiansand:

Skjærgården

Konferansegjestene må ikke forlate Kristiansand uten å ha opplevd en tur gjennom Blindleia, Norges vakreste skjærgård. Bestiller du en rolig tur med charterbåten M/S Maarten eller en fartsfylt opplevelse med Rib, reiser deltagerne garantert hjem med gode minner.

Kopier lenken og se en fantastisk 360 graders visning av skjærgården: http://visitsorlandet.virtualnorge.com/brekkesto-uten-logo.html

Klatreparken Høyt&Lavt

Høyt & Lavt klatrepark er perfekt for teambulding. Her kan gjestene leke seg i trærne og forsøke Norges råeste zip-line som er 500 meter lang.

Planlegg ditt neste kurs eller konferanse i Kristiansand. Blide Sørlendinger står klare for å ta deg i mot.

Her finner du oversikten over flere spennende opplevelser og overnattingsmuligheter for dine kurs og konferansegjester. 

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.