Sørlandet Blogg
Share

Camp-Inge konkluderer etter å ha kost seg på Risør Resort, Moen camping: Camping er barnas drømmeferie. Og det gjør noe med deg å campe – du blir ekstra sosial.

Se bare hvor Camp-Inge har truffet på de to unge, blide og spretne jentene på denne videoen. På hoppeputa på Risør Resort, Moen camping, selvsagt. Trofaste lesere av denne bloggen vil vite at jeg digger hoppeputer på camping.

Hoppeputer symboliserer minst to av hovedgrunnene mine til å velge camping på Sørlandet som drømmeferie: Camping er barnas beste ferie, og noe av det beste med camping er at det er så sosialt.

LES CAMP-INGES INTROBLOGG: Derfor reiser Camp-Inge rundt på campingplassene i sommer

Nok å finne på + mange nye venner = flott ferie

Barna trenger jo knapt å bevege seg utenfor campingplassen for å få en topp ferie de husker for livet. Barn er rare sånn. De synes det er veldig gøy å tilbringe feriedagene på campen. Finner de nok aktiviteter og nye venner, har de det som plomma i egget.

Hoppeputa på campingen tiltrekker seg barn som honning gjør med bier. Men her er det ingen som stikker. Tvert imot kan du kombinere å ha det gøy med å treffe nye venner.

LES CAMP-INGES BLOGG FRA NESET CAMPING I SETESDAL: Oppskriften på campinglykke

På videoen under har Camp-Inge forslag til andre typiske camping-aktiviteter. De passer ypperlig når hele familien skal kose seg sammen. På slutten røper jeg også at jeg faktisk er i form.

FØLG CAMP-INGE PÅ FACEBOOK OGSÅ: facebook.com/camping.sorlandet

De er blitt campingfolk for barnas skyld

Som du nok har skjønt nå, er det veldig lett å komme i kontakt med campingfolk. Slik som dette pene paret på videoen, som har med seg flere av barna sine til Risør Resort.

Stefan Bergan sier selv:

– Vi er egentlig ikke camping-folk av natur, men vi ser det fungerer veldig godt for ungene.

Veldig bra sagt, Stefan. Det er jo kjempeflott, synes jeg, å bli campingfolk for barnas skyld.

LES CAMP-INGES BLOGG FRA TINGSAKER CAMPING I LILLESAND: Her skaper du minner for livet

Familien Bergan kommer fra Grimstad. Dermed illustrerer de også et annet veldig godt poeng med camping: Du trenger ikke dra så langt for å oppleve noe helt annerledes og få drømmeferien din.

CAMPINGE 2017 red fiske 6 bilde Risør Resort IMG_7736

Fisking og bading er sørlandssommer, det

Fiske, det er også noe barna liker. Disse to guttene koser seg med fiskestengene på brygga på Risør Resort, Moen camping. Campingplassen ligger helt i sjøkanten, så det er jo velsignet kort vei til havets herlige muligheter.

Sjekk den nydelige sandstranda på campingen, og det deilige myke gresset på oversiden. Dette er en veldig populær badeplass i lokalområdet også, ikke bare for camperne.

LES CAMP-INGES BLOGG FRA HAMRE FAMILIECAMPING I KRISTIANSAND: Barnas ferieparadis

CAMPINGE 2017 red strandplen bilde Risør Resort IMG_8003

På bildet under ser du at havet er blitt invadert av Camp-Inge, som vil teste badevannet med sin anerkjente vassemetode.

CAMPINGE 2017 red vasse 2 bilde Risør Resort IMG_7692

På høyre side av meg ser du noe som er like rødt og rundt som meg selv. Det er en badeflåte du kan stupe fra, og den er veldig populær blant barna om sommeren.

På videoen under får jeg endelig slippe til med å fortelle om den fine stranda på Risør Resort, Moen camping:

– Folk bare begynte å komme

Jeg synes alltid det er artig å høre om campingplassens historie. Her får du hilse på selveste Karen Lerpold, sjefen sjøl på Risør Resort, Moen camping.

Hun avslører at det faktisk var mer eller mindre en tilfeldighet at det ble campingplass akkurat her. Hun forteller også at et styrehus fra en båt hadde en veldig viktig funksjon i den spede begynnelse.

Feriebolig for enhver smak

Noe av det flotte med å campe er at det er så mange ulike typer ferieboliger å velge mellom.

Som de fleste trofaste lesere har fått med seg, digger jeg mest å campe i telt. Komfortabel primitivitet, det er min greie. Men for noen er camping bare bobil; for andre er campingvogn det eneste rette.

LES CAMP-INGES BLOGG FRA MOYSAND FAMILIECAMPING I GRIMSTAD: Her skjer det alltid noe

Men så fins det også tilbud for enda en gruppe, som foretrekker å bo mer innomhus. Risør Resort, Moen camping tilbyr det jeg uten tvil vil kalle luksusleiligheter. Karen Lerpold ba meg med inn for å vise meg en slik leilighet. Se bare på denne filmen:

Du kan se enda mer av interiøret og utsikten fra leiligheten på dette bildet:

CAMPINGE 2017 red leiligh 2 bilde Risør Resort IMG_7760

Leilighetene er bygd på toppen av resepsjonen og butikken på Risør Resort, Moen camping. Se på de stilige balkongene gjestene får tilgang til:

CAMPINGE 2017 red terrasser bilde Risør Resort IMG_7775

Som ikke det var nok, får jeg kikke inn i en av sjøhyttene som Karen Lerpold også leier ut. Her er det noe for enhver smak, det må jeg si. Slik ser den trivelige «sjøbua» ut fra utsiden.

CAMPINGE 2017 red hytte bilde Risør Resort IMG_7863

Og slik ser det ut inni hytta. Virker det ikke fristende å nyte sin sommerfrokost med denne utsikten til Sørlandets vakre hav og skjærgård?

CAMPINGE 2017 red måge bilde Risør Resort IMG_7888

LES CAMP-INGES BLOGG FRA SKOTTEVIK FERIESENTER I LILLESAND: Slik fikser du feriebolig i Blindleia uten å være milliardær

Jeg kan ikke dy meg for å vise dere dette bildet som illustrerer camping-kontraster veldig godt. Samme hva du velger som feriebolig, camping er gøy uansett:

CAMPINGE 2017 red vogn telt bilde Risør Resort IMG_7973

Jeg vil også vise deg et bilde av den koselige landsbystemningen på Risør Resort, Moen camping:

CAMPINGE 2017 red landsby bilde Risør Resort IMG_7992

Og her får du sannelig et yndig «villastrøk» på kjøpet, som belønning for å ha vært med så langt:

CAMPINGE 2017 red villa bilde Risør Resort IMG_7948

Har jeg sagt at camping-folk er veldig sosiale? Jeg har vel nevnt det et par ganger, kanskje. Derfor vil jeg avslutte dette blogginnlegget med en hyggelig campingprat til. Dette er ei flott dame som heter Anne Louise Tveitan. Hun camper i vogn på Risør Resort, Moen camping. Anne Louise er fra Sandefjord.  Men er det hjembyen eller trehusidyllen Risør som tar kaka som favorittbyen hennes?

SJEKK HJEMMESIDA TIL RISØR RESORT, MOEN CAMPING I RISØR, OG BESTILL DIN DRØMMEFERIE

Videoene og bildene i denne bloggen er produsert av Regine Drangsholt Dalen og Inge T. Dalen/USUS

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Inge Dalen

Jeg bor i skogen i Randesund i Kristiansand med kone, to barn og en katt. Jeg er utdannet journalist med lang fortid i Fædrelandsvennen. Nå er jeg kommunikasjonsrådgiver og innholdsleverandør for USUS, Visit Sørlandet og Tangen videregående skole, pluss spaltist i Kristiansand Avis. Så jeg er ganske glad i å skrive. I sommer skal jeg blant annet reise rundt på Sørlandet under dekknavnet Camp-Inge. Jeg skal selvsagt bo i telt.

1 kommentarLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.