Sørlandet Blogg
Share

Vi har hatt en helt uforglemmelig sjørøvernatt i Dyreparken. Vi har vært på årets kveldsforestilling, Kaptein Sabeltann og den forheksede øya. Dette er underholdning på Disney nivå, og jeg gir forestillingen seks på terningen. Kaptein Sabeltann er Kongen av underholdning.

Klokka er 23.00, ei herlig sørlandsnatt i Kjuttaviga i Dyreparken. Vi er her med ca 2500 andre som både gleder og gruer seg til en magisk opplevelse med selveste Kaptein Sabeltann.

Et par av de minste barna gråter allerede før showet har begynt, et par hundre barn er trøtte og har aldri fått lov til å være oppe så sent. Det er like før den hyggelige sørlandsbukta Kjuttaviga er omringet av skumle pirater og sjørøvere.

Det forrykende showet byr på underholdning for store og små, her er det pirater, akrobatikk og dans med noen av Norges beste dansere. Det er kruttrøyk, fyrverkeri og flammer. Flyvende hekser, ekte sjørøverfekting og selvfølgelig fine sanger fremført av dyktige skuespillere. Det er også en god porsjon humor som får deg til å le.

Årets oppsetning er vår største og mest krevende noen sinne, sier Terje Formoe.

Jeg spurte barna mine hva de synes om forestillingen, og her er noe av det de sa:

Isabella 5 år: Det er gøy når Sunniva blir sint på Kaptein Sabeltann, også synes jeg Skalken var veldig morsom, han fikk meg til å le mange ganger.

Fillip 9 år: Kult med kanoner, flammer og mange effekter, særlig kult med Miriam som flyr.

Amalia 12 år: Det er kjempe gøy. Faktisk litt skummelt, særlig de som går rundt med sorte kapper.

Kaptein Sabeltann er Kongen av underholdning, det er bare å glede deg til en natt fylt av trolldom, magi, mystikk, humor, musikk og dans – hvis du tør.

Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya spilles mandager til lørdager i perioden 5. juli – 1. august klokka 23.00.

Bestill billetter til Kaptein Sabeltann på Dyreparken.no

Les intervjuet med skuespiller Kyrre Haugen Sydness, som spiller Kaptein Sabeltann. 

 

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.