Sørlandet Blogg
Share

Ta med familien på en gedigen bursdagsfeiring av Barnefilmfestivalens 20 års jubileum. Hele Kristiansand er invitert til jubileumsfest lørdag 29. april. Kristiansand kino og hele gaten foran kinoen pyntes til fest. Det blir morsomme aktiviteter utenfor kinoen og overraskelser i salene! Aktiviteter fra kl. 12.00 – 15.00, og filmer for både store og små barn fra kl. 11.45 til 18.30.

Se hele programmet for lørdag 29. april.

familiedagen

Gratis kake og is

Alle er invitert til å smake på en gedigen bursdagskake fra det nyåpnede Edgars Bakeri, is fra Hennig Olsen og festivallunsj fra Reinhartsen. Det er nok veldig lurt å komme tidlig for å få med seg godsakene! Førstemann-til-mølla 🙂

Lærer Frosk

 

Norgespremiere på «Lærer Frosk»

Dere vil fort oppdage at festivalbursdagen preges av frosketema på ulike morsomme måter i anledning norgespremieren på «LÆRER FROSK» denne dagen. Filmen er fra Nederland og ble kåret til «Årets barnefilm» i 2016. Nå er den dubbet til norsk og vises for første gang på lørdag kl. 14.00 i sal 1 (billetter 65,-). Det vil være celebert besøk av skuespillere og regissør. Det blir garantert en flott og ikke minst utrolig morsom filmopplevelse.

Se hele lørdagsprogrammet her:

visningstider-helg

Møt figurer fra filmene

I bursdagsselskapet kommer Frøken Kanin og Løveungen fra Karsten og Petrafilmene, Elleville Elfrid og Henrik, Richard storken tar med seg noen dyrevenner, også dukker det opp en del frosker! På filmvisningene får du også mulighet til å møte og snakke med mange skuespillere og filmskapere som står bak de flotte filmene som vises på festivalen.

Elleville Elfrid

Balansemester eller vitenskapsmann?

Kristiansands råeste klatrepark Høyt&Lavt stiller med hinderløype utenfor kinoen. Her utfordres både balansen og smidigheten, og alle deltakere får på seg den kule, blå Høyt&Lavt klatrehjelmen. Barna vil også få mulighet til å prøve seg som vitenskapsmann med Vitensenteret Sørlandet. I tillegg blir det ansiktsmaling, filmverksted, ballongklovn, tegnekrok, froskehoppkonkurranse og diverse bursdagsleker. I forbindelse med filmene blir det overraskelser i salene.

supersøndag

Moroa fortsetter på søndag

Festivaluken avrundes med SUPERSØNDAG kl. 14.00 i sal 1, søndag 30. april. Barnefilmfestivalens populære helårskonsert byr denne dagen på Norgespremiere på animasjonsfilmen MILO – MÅNENS VOKTER og konsert med Superbandet (Billetter 100,-).

Les mer om SuperSøndag her: http://www.barnefilmfestivalen.no/festivalen/534-supersondag-30-april
Facebook-eventet finner du her: https://www.facebook.com/events/271604386578511/

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Inger Hutchinson

Inger Lund Hutchinson, fra Hemsedal og bor i Kristiansand. Gift med Fredrik og har to søte gutter. Jeg elsker alt som har med aktiviteter å gjøre. Jeg er en skijente som har lært seg å elske sommeren og alt den har å tilby. Jeg syns det er utrolig spennede å reise til nye steder i landsdelen og oppdage gøye ting og fine folk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.