Sørlandet Blogg
Share

Fra mandag 5. – søndag 11. februar arrangeres den populære matfestivalen «Spis ute uka» i Kristiansand. I en hel uke kan du spise deg gjennom byens beste restauranter og få retter for kun 100, 125 og 150 kroner. 

Matfestivalen Spis ute uka er en unik mulighet til å teste ut nye restauranter eller nyte en billig middag på din favorittrestaurant. Du kjenner sikkert festivalen som het «Spis for 100», men i 2018 har altså festivalen byttet navn.

Test ut nye restauranter eller spis på din favoritt restaurant under matfestivalen Spis for 100 i Kristiansand. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Test ut nye restauranter eller spis på din favorittrestaurant under matfestivalen «Spis ute uka» i Kristiansand. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Matfestivalen har blitt super populær og hele byen bokstavelig talt koker.

Spis for 100 på din favorittrestaurant i Kristiansand. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Spis ute på din favorittrestaurant i Kristiansand. Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

PS! Reserver bord på Kristiansands egen matfestival Spis ute uka,  de beste plassene går først.

Hvem sier du må dra til Italia for å nyte livet?

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.