Sørlandet Blogg
Share

Endelig kommer animasjonsfilmen om Dyrene i Hakkebakkeskogen på kino. Filmen har premiere i Norge 1. juledag, men allerede 17. og 18. desember er det førpremierer flere steder på Sørlandet.

Nå har vi ventet i mange måneder og hadde store planer om familietur på kino 1. juledag. Men – så fant vi ut at filmen har førpremiere på Sørlandet allerede nå til helgan, så da blir det en deilig pause i juleforberedelsene. Minstejenta på snart 4 skal på kino for aller første gang og gleder seg minst like mye til popcorn og brus og godterier og kinderegg.

Førpremiere på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Kristiansand 18. desember

På Kristiansand kino er det førpremiere søndag 18. desember kl. 16.00. Det er ennå noen billetter igjen, så hvis du vil få med deg filmen før alle andre bør du bestille kjapt. Før filmen begynner vil du få møte flere av dyrene fra Hakkebakkeskogen og få mulighet til å ta bilde sammen med Klatremus, Mikkel Rev, Bakermester Harepus, Ekorn-Jensen og Ekorn-Lise.

Bestill billetter til førpremiere på Dyrene i Hakkebakkeskogen på Kristiansand Kino

Førpremiere i Mandal 17. og 18. desember

På Mandal Kino i Buen Kulturhus vises Dyrene i Hakkebakkeskogen både lørdag 17. desember og søndag 18. desember. Her er det også noen få ledige plasser igjen, så det er bare å hive seg rundt.

Bestill billetter til førpremiere på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Mandal Kino

Førpremiere i Lyngdal 17. og 18. desember

I Lyngdal kan du også få med deg førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen helga før jul. Her er det masse billetter igjen, så hvis det blir fullt i de andre byene er det bare å ta turen til Lyngdal. Da kan du jo kombinere kinobesøket med et bad i Sørlandsbadet.

Bestill billetter til førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Lyngdal Kulturhus

Førpremiere i Grimstad 17. og 18. desember

I Grimstad er det mange ledige billetter til førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen i helga. Kinoen i Grimstad finner du i Grimstad Kulturhus.

Bestill billetter til førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Grimstad

Førpremiere i Arendal 17. og 18. desember

I Arendal er det også endel ledig til førpremieren av filmen om Dyrene i Hakkebakkeskogen. Her blir det også visning både lørdag og søndag.

Bestill billetter til førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Arendal

Førpremiere på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Kvinesdal 17. og 18. desember

I Kvinesdal smeller de like godt til med to visninger hver dag denne helga, så her er det gode sjanser for å få med seg førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen.

Bestill billetter til førpremieren på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Kvinesdal

Førpremiere i Flekkefjord 17. og 18. desember

To visninger hver dag får de også til i Flekkefjord. Her er kinoen på det splitter nye kulturhuset Spira midt i sentrum, så da kan du jo sjekke ut det samtidig.

Bestill billetter til førpremiere på Dyrene i Hakkebakkeskogen i Flekkefjord

Klarer du ikke å vente?

Her er en liten teaser:

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Hildegunn Teinum

Hildegunn er ei ekte sørlandsjente, født med tean i tanga på Flekkerøy. Her bor hun med mann, tre døtre og en katt. Hildegunn elsker at hun kan bruke barna som alibi for å oppleve Barnas Sørland og koser seg ellers supre konsertopplevelser og deilig lokalmat fra Sørlandet.

1 kommentarLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.