Sørlandet Blogg
Share

I Kristiansand er det mange hyggelige steder å spise lunsj. Her om dagen testet jeg ut en «ny» gammel traver med stor suksess: nemlig Slakter Sørensen.

Denne biff/steakhouse restauranten har i mange år hatt tilhold på torget, og av en eller annen grunn vært litt utenfor min radar når jeg har vært ute i lunsj og middagsmodus. Men som følge av at torget nå en stor byggeplass (heldigvis skal det være historie i løpet av 2017), har Slakter Sørensen flyttet til nye lokaler midt i Markens. Nærmere bestemt skrått over McDonalds og i samme kvartal som Sandens. Plutselig var det på radaren. Og vi dit!

sørensen

Skikkelig saftig burger med deilig hjemmebakt burgerbrød. Søtpotet frittes anbefales!

Rett og slett en meget hyggelig opplevelse, og jeg ble veldig begeistret. Både for maten og stemningen. Veldig kult og røft interiør. Maten var også veldig god.

Her kjørte vi en far, datter og barnebarn lunsj på en lørdag – noe som i seg selv er hyggelig. Og at burgerne falt i smak hos alle tre var jo også bra. Søtpotet frittes kan anbefales – et litt mer spennende (og i tillegg veldig digg!) tilbehør enn vanlig french fries.

sørensen pic

Kult lokale. Også stor spiseavdeling i andre etasje.

Men det som sto på bordet fanget mitt skarpe blikk med en gang: hver lørdag er det boble-brunch her!

Så Slakter Sørensen, gjør dere klar for en boblende brunchkunde så fort jeg får sjansen.

Jeg skal bare parkere barn og besteforeldre først!

sørensen boble

Boble-brunch, ja takk :).

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Heidi Sørvig

Happy "periode-twitrer", FB-addict og blogger både her og der! Elsker Sørlandet, god mat og drikke. Jobber i Visit Sørlandet, multitaskende småbarnsmor som tror på et liv hvor man kan få i både pose og sekk: fine turer med barn, og fine turer uten barn.
Lar meg stadig begeistre over nye steder og nye opplevelser på Sørlandet. Blogger mye om skjærgården, matopplevelser og fine ting å gjøre med familien.
Har svart belte i shopping, og er en skikkelig sporhund på å finne de fine nisjebutikkene rundt om i sørlandsbyene. Som aspirerende fjellgeit kan det også slumpe til å bli delinger av fine fjellturer og kanskje til og med en skitur innimellom.

Bor på ei øy, og har en klassisk Polar 20 med 4,5 hk Marnar motor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *