Sørlandet Blogg
Share

Utrolig kult: I Barnas By Kristiansand kan du oppleve forestillinger på høyde med Broadway i New York. 

The Sound of Music, en av verdens mest populære musikaler, spilles i disse dager i Kilden teater- og konserthus i Kristiansand. Jeg har vært på forestillingen sammen med mine tre barn i alderen 3-11 år. Vi likte forestillingen veldig godt og kan absolutt anbefale den til andre.

På scenen står 33 skuespillere klare til å gi deg et minne for livet. Dyktige skuespillere fremfører The Sound of Music med stor glans. Kristiansand symfoniorkester spiller, og løfter stykket opp til et høyere nivå. Vi ble rett og slett slått ut av den vakre musikken.

En slående vakker fremførelse av The Sound of Music. Foto: Kilden teater- og konserthus

I Kristiansand får du en slående vakker fremførelse av The Sound of Music. Foto: Kilden teater- og konserthus

Jeg kjenner sangene fra før, og kunne synge med (ikke for høyt, da). For mine barn var musikken ukjent, men de likte det de så og hørte. Kilden anbefaler forestillingen til barn fra seks år. Men jeg tok en sjanse, og minstejenta mi på tre og et halvt år fikk bli med. Selv om forestillingen var lang, gikk det over all forventning, og treåringen syntes det var moro fra begynnelse til slutt. Men i enkelte scener var det bare voksne skuespillere på scenen. Da spurte hun om når barna kom. Det var tydeligvis alle barna som var med i stykket som gjorde at hun klarte å henge med.

The Sound of Music er en sterk historie fra krigen, og barna mine skjønte ikke hele handlingen. Men sjarmerende barn med glimt i øyet, gode stemmer og prestasjoner på et høyt nivå, reddet konsentrasjonen for de minste.

The Sound of Music er en sterk historie fra krigen. Foto: Kilden teater- og konserthus

The Sound of Music er en sterk historie fra krigen. Foto: Kilden teater- og konserthus

Vårens vakreste eventyr spilles i Kilden teater- og konserthus fra 9. april – 17. juni 2016.

Passer for barn fra 6 år.
Varighet: ca 3 timer, inkl. pause på 20 minutter.
Flere forestillinger er allerede utsolgt. 

Så du denne: VG ga terningkast fem

Bestill billetter til The Sound of Music

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Elisabeth Høibo

Elisabeth Høibo er fra kristiansand og liker å ta bilder og å reise. I forrige årtusen (1996) pakket jeg sekken og dro jorden rundt som backpacker. Jeg så en bit av verden, men det finnes ikke noe finere sted enn Sørlandet. Jeg har bodd ett år i Bergen og åtte år i Oslo. Begynte å jobbe i reiselivet i 1998, og har jobbet i flyselskap, reisebyrå og restaurant. Jeg er gift, har tre barn og bor i Kristiansand og elsker Sørlandet. Jeg blogger om det jeg opplever og liker aller best. Bli med på en herlig Sørlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.