Sørlandet Blogg
Enjoybox - Sørlandet reiseblogg
Share

Til sommeren skal jeg i bryllup. På ønskelisten til paret står kjedelige ting som gryter og bestikk. Tror ikke helt at brudeparet kommer til å tenke varme tanker om meg hver gang de rører i gryta de fikk av meg… Nei, jeg ønsker å gi noe annet. Noe de kan få litt varmere følelser for. Og da dukket plutselig Enjoybox opp som sendt fra oven. 

Enjoybox er en gavekortløsning der du kan velge mellom opplevelser fra mange ulike aktører – foreløbig i hovedsak på Sørlandet. Du kan se og bestille det hele på nett på www.enjoybox.no, og så får du en lekker liten boks med gavekortet til å gi bort til de heldige mottakerne.

Sørlandsopplevelser for alle

Det jeg syns var så genialt med det var at her tilbys opplevelser for enhver smak;

  • hotell- og weekendopphold
  • action og eventyr
  • spa og velvære
  • smaksopplevelser
  • familieopplevelser

Det betyr at dersom feks brudeparet skulle bli gravide etter bryllupet, kan klatring i Hove klatrepark enkelt byttes ut med gravidmassasje eller romantisk middag for to.

Hva jeg skal gi? Nei, det får kanskje være en hemmelighet litt til….

Share

Om forfatter Se alle innlegg

Bodil Tveitan

Bodil har røttene sine på Sunnmøre, varme tanker for Oslo, men nå banker hjertet i stadig større grad for Telemark og Sørlandet. Er digital rådgiver i Usus/VisitSørlandet, og har jobbet i og med reiseliv lokalt, regionalt og nasjonalt siden 2000, i hovedsak med web og sosiale medier. Gift, to barn. Bor ved vakre Telemarkskanalen i Lunde i Telemark, men er stadig på farten til flotte reiselivsbedrifter på Sørlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli offentliggjort. Obligatoriske felter er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.